perjantai 30. lokakuuta 2015

Kuvia nousuista ja laskuista (kuvahaaste)

Sain Anulta kuvahaasteen otsikolla Mitä hevosen omistaminen on. Olin jo aiemmin katsellut tätä haastetta ja miettinyt, että siihen vastaaminen olisi supervaikeaa, koska ei minulla ole kuvia niistä hetkistä, jota hevosen omistaminen oikeasti on! Harva ihminen sitä oikeasti kuvaa kurajalkojen pesua, hevosen harjausta, pimeää tallinpihaa, kuraa kengissä, tyhjää lompakkoa, arkista treenausta ja ihan niitä tavallisia hetkiä. Niitä asioita, joista se oma hevosarki suurimmalta osin koostuu, ja jotka todella tekevät sen, mitä se hevosen omistaminen oikeasti on.

Niinpä minulla(kin) on kuvattuna tähän haasteeseen niitä hetkiä, jotka ovat toki olleet tärkeitä, mutta ovat vain pieni osa aikaani Rikun kanssa. Kisoja ja valmennuksia, koska niistä olen saanut ostettua kuvia myöhemmin tai pakotettua puolison kuvaamaan.

KUVAHAASTEEN SÄÄNNÖT → Valitse neljä kuvaa, jotka kuvaavat parhaiten sanoja luottamusonnistuminen,epäonnistuminen sekä todellisuus.
→ Neljän kuvan jälkeen valitse yksi vapaavalintainen kuva sekä valitse siihen kuvaa parhaiten kuvaava sana.
→ Haasta kuvahaasteeseen viisi blogia, joissa bloggaajalla on oma hevonen. Yksinkertaista ja helppoa!
 

LUOTTAMUS

/Kellokoski 7/2015
Valitsin tämän kuvan sen takia, että se kuvaa mielestäni hienosti sitä polkua, jonka olemme Rikun kanssa kulkeneet esteratsastusurallamme. Aluksi kieltoja tuli kaikilla mahdollisilla esteillä, en pystynyt luottamaan lainkaan siihen, että Riku on menossa esteistä yli. Riku taas ei luottanut siihen, että minä olen tulossa sen kanssa esteistä ylitse. Kieltoja tuli varsinkin kisoissa erikoisesteille, ja kotona heti vähänkään isommille (yli 60cm) esteille. Tästä mökkiesteestä hypättiin hienosti Kellokosken kisoissa, vaikka sääolot muuttuivat dramaattisesti kesken radan.

ONNISTUMINEN

9/2015 Tampere aluemestaruudet
Vaikka olisin tavallaan halunnut valita tähän jonkun muun kuin kisakuvan, hetken onnistuneesta treenistä tai jonkun muun vastaavan, päädyin kuitenkin tähän kuvaan. Kuva on syksyn aluemestaruuksista, jossa voitin aikuismestaruuden Rikun kanssa. Kuvassa näkyy se aito ilo ja onni, mikä oman ison tavoitteen saavuttamisesta aiheutui. Kuva on erityisen rakas sen takia, että sen on ottanut siskoni, joka touhusi puhelimensa kameran kanssa meidän purkaessa hevosta - en pomppiessani tiennyt, että ilopomppuni päätyivät kameralle.

EPÄONNISTUMINEN

7/2015 Aulanko
Kaikessa rehellisyydessä tämä arkirealismikuva olisi voinut olla myös tuolla "todellisuus" -osastolla. Vaikka nykyään ratsastuskuvia katsellessani löytyy enemmän niitä siedettävän näköisiä kuvia, on siellä iso osuus näitä "kaiverran nälkäkuoppaa kädet lepattaen ja takakaarella maaten" -kuvia.TODELLISUUS

5/2015 Riihimäki
Todellisuushan on sitä, ettei ne paikat aina osu kohdalleen, hypyt lähde hyvin, hommat onnistu niin kuin Strömsössä, mutta kunhan suunta on yhteinen ja korvat hörössä niin hyvä siitä tulee. :D Tästäkin mentiin puhtaasti yli!

Oma sana: YSTÄVYYS

9/2015 Aulanko
 Riku ja Kösti, tarhakamut ja ystävykset. Mulle hevoselämässäni on tärkeää tietää, että mun hevonen saa viettää kaveriaikaa omien frendiensä kanssa.
6/2015 Alaspää
 Mun äiti on mun yksi parhaista omista heppakamuista <37/2015 Aulanko
 Katsokaa nyt tota ihanan Lauran ilmettä.Tässä lajissa on parasta se, kun sen saa jakaa ystävänsä kanssa. Mä en usko, että mä jaksaisin harrastaa yksin, ainakaan näin intensiivisesti. On niin ihana, kun on saanut näin älyttömän ihania ystäviä tän lajin ansiosta. Ei ilo tunnu oikealta, jos sitä ei saa jakaa ystävien kanssa. Tässä mä siis teen yhtä elämäni parasta keskilaukkaa ja Laura näkee sen, ja hymyilee täysillä mukana.


8/2015 Takkula, tuntiratsastajien mestaruudet
Parasta heppailuhommissa on se, että saa olla iloinen toisten puolesta, ja näin saa sitä onnea myös itselleen aina, kun joku toinen menestyy. Tässä Stella, Koru ja kannustusjoukot Lahdessa tuntiratsastajien mestaruuksissa suorituksen jälkeen.

Mä haastan...

Miran (Mira ja Danny)
Annika (Vilketotti)
Takaisin lähtöruutuun
Hanna (Nyt Rillaillaan!)
Penina (Pennie´s Based on True Story)

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, toteutan ensi tilassa! :) Ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tartut haasteeseen! Joo, nää olikin oikein tunnelmapläjäys <3

   Poista