sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kello on 4:34 sunnuntaiaamuna...

... ja mä istun kisahousut jalassa sohvalla yrittäen saada aamiaista alas. Tämä ei voi siis muuta tarkoittaa kuin kisaaamua ;)

Mua jännittää ihan kamalasti. En muista milloin olisin viimeksi jännittänyt näin hirveästi koulukisoihin lähtöä - varmaan silloin, kun kävin ihan ekoissa ulkopuolisissa... Aikaisemmin oon ollut lähtiessäni sitä mieltä, että olen hyvin tehtävien tasalla, nyt ei ihan sellainen olo. Jännittää myös, miten eilinen klippaus (heihei röllijalat!) vaikuttaa Rikun vireeseen, se on yleensä klippauksen jälkeen ollut yliherkkä kaikelle ilmalle, mikä osuu iholle... En tullut sitä edes ajatelleeksi, ennen kuin joku tallilla mainitsi (ja tietenkin sen jälkeen, kun klippaus oli jo suoritettu). Pukkeja saattaa siis olla tiedossa. Ja onhan tää eka kerta moneen kuukauteen kun matkataan minnekään, viimeksi käytiin marraskuussa niissä harjoitusestekisoissa.

Tavoitteena olisi rauhoittua hevosen selässä ja pystyä ratsastamaan. Ylimääräistä plussaa olisi hyväksytty suoritus. Yli 55% suoritus on sitten jo kultaa olympialaisissa.

Katsotaan kuinka käy. Pakkaan varmuuden varuiksi myös kanget mukaan, ratsastan radan niillä jos tuntuu, että Riku on niin villi, etten saa asioita esitettyä muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti