maanantai 15. lokakuuta 2012

Lisää kilsoja!

Nyt täytyy kyllä sanoa, että viime viikon löysäily näkyi hevosessa ylimääräisenä törttöilynä, ja sen johdosta päätin, että nyt sitten lisätään kilsoja. Ja katsotaan miten homma etenee.

Sunnuntaina oltiin siis taas Jokeran kisoissa. Riku oli levoton suusta ja vastusteli kuolainta, jos olisi ollut sellainen lauantaina niin olisi jäänyt lähtemättä. Verkassa otti muutamat lähdöt ulkona, sisällä verkassa oli parempi. Radalla pukitteli :D Itse ratsastin aika huolimattomat tiet ja jotenkin ilman keskittymiskykyä muutenkin. Prosentteja tuli 59,6% ja oltiin sijalla 6./16. Onneksi ei sijoituttu, olisi hävettänyt tuolla suorituksella hakea rusetti. B:0:n rata oli alkuun parempi, tosin lisäykset kuolivat lävistäjän puolivälissä. Ja ekassa laukkaosuudessa sai pukkikohtauksen, villiintyi ja poistui. Prosentteja tästä 57,00 ja 3./6. Ilman rusetteja siis kotimatkalle tällä kertaa.

Tänään maanantaina käytiin kävelemässä kunnon peruskuntolenkki. 1,5h kävelyä äidin ja Jasun kanssa ei tuonnut hikeä pintaan Rikulle, mutta ratsastajalle toi. Riku meinaan otti lähtöjä vähän sieltä ja täältä ja ei meinannut uskaltaa kaiken maailman "mukamöröistä" ohitse. Hieman nousi välillä savu ratsastajan korvien välistä ;)

Nyt siis lisää kilometrejä ja kivaa perustyöskentelyä. Alustava viikko-ohjelma seuraaviksi pariksi kuukaudeksi näyttää tältä:

1 vapaa
3 kouluratsastuspäivää, joista kaksi kouluvalmennusta/koulutuntia ja yksi kevyempi, "hauskempi"
1 esteratsastuspäivä
1 intervallitreeni/reipas maasto
1 kävelymaasto, pituutta väh. 1h

Näillä mennään nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti