sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Höntsäilyä pää kenossa

Tiistaina suuntasin Rikun kanssa koutsin estetunnille. Riku oli vireä ja teki taas valtavia laukanvaihtoja pukkien kautta. Kaikki hyppyhommat sujuivat hyvin, etäisyydet löytyivät varsin kohtalaisesti ja itse uskalsin ratsastaa. Lopuksi ratsastimme kahdeksan esteen rataa korkeudella 80cm. Rata sujui edelleen hienosti, tosin jotenkin kummallisesti onnistuin survomaan sarjaväliin (7,2m) kaksi laukka-askelta :D Laukka hiipui aivan olemattomiin ennen estettä, hyppy tuli paikaltaan jne. Suuri saavutus oli se, että päättäväisesti ratsastin myös B-osalle, josta päästiin ylitse. Vielä muutama viikko sitten olisin lähes 100% varmasti tehnyt sen kaikkein tyhmimmän ratkaisun ja kiskaissut sivuun sarjavälistä. Nyt sain siis olla tyytyväinen itseeni.

Keskiviikkona minä olin yömyöhään töissä ja äiti hoiti Rikun liikutuksen. Oli kuulemma ollut kentällä kiltisti, mutta rantateillä pomppinut vähän turhia. Ei kuitenkaan mitään hirveitä. 

Torstaina  olin pitkästä aikaa vakiopen koulutunnilla. Riku tuntui käteen aika omituiselta, ja opettaja kysyikin, että milloin on viimeksi raspattu. Marraskuussa taitaa olla, joten syy saattaa löytyä sieltäkin. Riku jäi tosi voimakkaasti kiinni vasempaan ohjaan, mikä on ihmeellistä, koska yleensä se on enemmän kiinni oikeassa. Eläinlääkäri tulee raspaamaan maanantaina, katsotaan tapahtuuko mitään. Tunnilla teimme joka tapauksessa avoja, jotka onnistuivat ihan mallikkaasti käynnissä ja laukassa. Ravissa kadotan helposti ulkoavut ja koko paketti valahtaa. 

Perjantaina lähdimme Rikun + äidin ja Jasun kanssa maastoon. Menimme lähinnä käyntiä, yhden pidemmän pätkän ravissa. Oli mukava ja rento lenkki juuri ennen kuin taivas aukesi ja alkoi sataa kaatamalla. Sitä ennen satoi vain hieman ripsutellen. Oikein ajoitettu lenkki siis. 

Lauantaina eli eilen oli tarkoitus mennä kentälle ja ratsastaa kevyesti molempiin suuntiin hevonen pehmeäksi. Joku oli kuitenkin laskenut estekentän esteet niin kovin kutsuviksi pieniksi esteiksi, että päädyimme lopulta Rikun kanssa rennosti  pomppimaan niitä. Itselle jäi tosi kiva fiilis ja sai hevonenkin vähän jalkajumppaa.

Tänään olivatkin vuorossa meidän estekisat, mutta niistä kirjoitan edellisen postauksen kun saan kuvat ;) Niitä meinaan on nyt! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti