torstai 11. lokakuuta 2012

Voihan ärrrsytys

Ihan harakoille menee tämä viikko.

Maanantaina Rikulla oli vapaa, kun en ehtinyt töistä kotiin ennen iltaa.

Tiistaina äiti kävi ratsastamassa kevyesti askellajit lävitse. Lisäksi Riku raspattiin. Piikkejä löytyi runsaasti ja lisäksi oikealta alhaalta koukku. Eläinlääkäri aukaisi samalla vahingossa toisen suupielen, ja käski pitää keskiviikon kuolainvapaata.

... joten siis myös keskiviikkona vapaa. Tänään menin innolla valmennukseen, jossa heti alkuraveissa huomasin, että kaikki ei ole nyt ihan ok. Riku juoksi kuolaintuntumaa vastaan ja jäkitti vastaan. Ratsastin jonkin verran kuitenkin, kun mietittiin, että jos muuttuu paremmaksi. No ei muuttunut. Ei kun pitkät ohjat ja lopputunti muiden ratsastusta seuraillen. Positiivista oli se, että istuin edelleen keskellä ja huomaan itse, että käsi on liian takana.

Huomenna yritän löytää tallilta hackamoret, koska virtaa Rikulla tuntui olevan kuin pienessä kylässä ja haluaisin päästä sitä käyttämään. Jos niitä ei löydy, pitänee suorittaa jotain irtojuoksutusta maneesissa tai juoksuttaa muuten kentällä. Sunnuntain kisat jäivät nyt vähän kysymysmerkiksi, tarkistetaan tilanne lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti