keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Hertjekker kylässä!

Hevostalli.netistä löytyy joskus jotain hyvääkin. Niin kuin tuossa kuukausi sitten, kun bongasin, että Mirella Ruotsalainen etsi kuvattavia syyskuviin. Laitoin välittömästi viestiä ja kyselin mahdollisuutta koukata silloin, kun hän on täällä päin, myös Aulangolla. Lopulta sovimme Mirellan kanssa, että hän tulee ihan oman reissun Aulangolle, koska lopulta meitä kuvattavia olikin kahdeksan hevosta! Meidän tallin blogiporukasta Miran ja Dannyn kuvia voitte ihailla täältä, sekä Heidin ja Rasmun viimeiseksi yhteiseksi kuviksi jääneitä kuvia voitte katsella täältä.

Itse halusin vain fiilistelykuvia itselleni talteen tästä ihanasta hevosesta. Kyselin muutamaan kertaan kavereilta, että onko ihan naurettavaa ottaa vielä poseerauskuvat aluemestaruusruusukkeiden ja muiden roippeiden kanssa, kun kisapäivänä voitto tuli niin yllättäen, etten ollut varustautunut kuvausvarustuksella. Kaikki olivat sitä mieltä, että hei, tuskin te uudestaan enää aluemestaruutta voitatte, ota nyt ilo irti ;)

Ja näin teimme. Kaikki kuvat on siis ottanut Mirella Ruotsalainen, hertjekker.net. Äärettömän suuri kiitos, otetaan ehdottomasti tämä uudestaan!PS: Jos joku muuten jäi ihmettelemään Rikun kaulalla olevia klippausläikkiä, niin niiden tarkoituksena on olla esteenä sille, että ohjat hinkkaavat kaulalta karvan pois. Ovat herättäneet jonkin verran hämmästystä.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Olette jotenkin niin toistenne näköinen pari :) Ja meinasinpa törppönä kirjoittaa vielä että plussaa kypärästä kun siirryit selkään, mutta sulla tuskin käy mielessäkään hölmöillä ilman kypärää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3 Joo, ei todella tule mieleenkään mennä enää edes hetkeksi selkään ilman kypärää... :)

  VastaaPoista
 3. Onpa upeita kuvia! Oon samaa mieltä Sannan kaa, ootte kyllä toistenne näköisiä Rikun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos <3 Mirella on kyllä taitava ja meillä hienot maisemat kuvauksiin.

   Poista