perjantai 18. heinäkuuta 2014

Lainahevosilla

Tänään oli heppatytön onnenpäivä. Aamupäivällä ajelimme ystäväni luokse Mäntsälään moikkaamaan hänen hevostaan. Paavo on ihan loistava vanhempi herrasmies. Loistavan korkea myös!

Pääsin ratsastamaan myös Paavolla. Paavo oli tosi miellyttävä ratsastaa. Toimi istunnalla tosi hyvin, oli hyvin miellyttämisenhaluinen eikä tuntunut selästä niin kamalan isolta. Kuvia katsellessa koon todella huomasi. Ja toki myös niistä liikkeistä, oli jokseenkin tuskaa välillä tuo istuminen :D Tosi ihana hevonen!

Pohdin, että miten ihmeessä tänne pääsee...

Lopputuloksena onnellisesti puuhun kammettu apina

Laukka oli isoa

Ja ravi vielä suurempaa - varsinkin lävistäjän lopuksi kun yritti tehdä vähän keskiravintynkää

"Oon mä hengissä, hymyilen vielä!"

Tyytyväinen ratsastaja

Tyytyväinen Jättiläinen
Kiitos ihanalle Marille kun sain tulla moikkaamaan sun hevosta ja sain ratsastaakin sillä! <3

Illalla menin vielä ratsastuskoulun tunnille. Ratsukseni olin pyytänyt loistavaa Viliä, meidän erittäin erikoiselta näyttävää eesti/toriristeytystä. Tarkoitus oli kokeilla, olisiko meillä mahdollisuutta selvitä helpon C:n asioista niin, että voitaisiin käydä sellainen pyllertämässä kisoissa, joissa odottelua on tulossa paljon - seurakisoissa, joissa minä menen Rikulla A:n ja vuokraaja C:n.

Vili toimi kuljettimena vallan mainiosti. Raskaasta rakenteestaa huolimatta Vili on yllättävän kevyt ja miellyttävä ratsastaa. Loistavan luonteensa takia Vili tekee paljon aloittelijoiden tunteja, joten tietynlainen pohkeiden herkistely oli tarpeen. Erityisen paljon ongelmia oli oikean pohkeen kanssa - se ei tuntunut vain menevän lävitse. Tämän takia myös suoruudessa oli ongelmia. Parani kuitenkin huomattavasti loppua kohti. Kyllä me vaan kisoihin suunnataan!

Valkovalas lähdössä totiseen koulutreeniin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti