sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mitä pitää ajatella, kun...

... toinen tuomari sijoittaa sijalle 7 ja toinen sijalle 29 (lähtijöitä 37)?

Ei kai mitään, kuuluu lajiin. Kyllä sitä silti jää vähän miettimään, että menikö tämä nyt kauttaaltaan "ihan kivasti" (6,5) vai aika huonosti (5,5) ;)

No, onneksi A pelasti päivän. Pohkeenväistöistä seiskaa, käynnistä 7,5 (no okei, toiselta tuomarilta vain 6), keskiraveista 6,5... Ja sitten tuli laukkaohjelma ;) Kaksi laukanvaihtoa pukin kautta. Kyllä oli ilmavaa! Rikoista huolimatta prosentit lähempänä kuuttakymmentä. Jos en olisi unohtanut rataa (joo, kerkesin senkin tekemään - ja mä en kyllä yleensä ratoja unohtele), olisi prosentit oleet yli 60.

Kohti uusia pettymyksiä!

Kuva TRS:n viime viikonlopun kisoista, joissa Riku vietti B:n radan huudellen kavereille. A:ssa jaksoi jo vähän keskittyä.

2 kommenttia:

 1. Äsh, tuo on aika hurja ero. Mutta mitäpä sille voi - ei yhtään mitään! Ei siis ainakaan kannata jäädä moista eroa murehtimaan :) Hienot pisteet käynnistä ja pohkeenväistöistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tässä auta kuin tosiaan yrittää ravistaa pois. Muutenkin oon ollut nyt tosi epävarma omasta ratsastuksesta, niin ei ihan osunut sopivaan saumaan tämä...

   Mutta täytyy sanoa, että siinä vaiheessa kun alue-A:ssa ei ole yhtään alle kutosta ennen laukkaohjelmaa, niin on kyllä aikakin kuskin tipahtaa takaisin maan pinnalle ;) Riku yritti antaa mulle maanpintakosketuksen ihan kirjaimellisesti :D on se avulias...

   Poista