maanantai 20. toukokuuta 2013

TRS aluekoulu 19.5.

Eilen käytiin Rikun kanssa pyörähtämässä aluekoulukisoissa Tampereella. Lähtöaika oli vasta illalla viiden jälkeen, eli herätys oli aamulla vasta puoli kymmeneltä, tallille meno vähän ennen 12 ja lastaus kahden jälkeen. Oikein luksusta!

Matka sujui hyvin ja kisapaikalla Riku jaksoi seisoskella kiltisti kopissa. Kopista ulosotettaessa Riku oli yllättävän rauhallinen ja nousinkin miltei heti selkään. Verkkasin puolisen tuntia ja Riku oli tosi hyväntuntuinen verkan läpi. Lähdin tosi hyvillä mielin radalle. Ratana K.N. Special.

Radalle tulo ja pysähdys oli toisen tuomarin mielestä 6,5 arvoinen, toinen tuomari taas koki pysähdyksen olevan kahdella uralla (5,5). Loiva kiemura herätti myös erimielisyyttä, toisen tuomarin mukaan sujuva tie (6,5) ja toisen mukaan vasemmalle asettunut (5,5). Keskiravi ei ollut kummoinen, yritystä oikeaan suuntaan kuitenkin (6 ja 5,5). Voltti oli mielestäni ihan ok, tuomarit taas hivenen erimielisiä (5,5 ja 6,5). Loiva kiemura tarkasti ratsastettu (6,5 molemmilta). Kolme askelta käyntiä, jotka olivat ehkä siisteimmät ratsastamani, palkittiin arvosanoille 7 ja 6,5. Volttiin toinen tuomari kaipasi parempaa ravia, molemmilta kuitenkin 6,5. Käyntiin siirtyminen oli mielestäni hyvä, siitä arvosanoiksi 6,5 ja 6. Pysähdys käynnistä oli hyvä, kun taas käynnissä uralla Riku alkoi ennakoida laukkaa ja poikitti rajusti. Molemmilta tuomareilta oikeutetusti 5. Laukannosto sai räjähtävästä lähdöstä huolimatta arvosanaksi 6 molemmilta. Pääty-ympyrää, jossa minulla oli hieman ohjausongelmia, toinen tuomari arvioi 6 ja toinen 5 arvoiseksi. Lävistäjään olin itse tyytyväinen (6,5 ja 6). Seuraavaan laukannostoon molemmat tuomarit toimvoivat napakkuutta (6 ja 6,5). Pääty-ympyrä onnistui nyt paremmin (7 ja 7). Lävistäjä ei ollut täysin suora (6 ja 6). Käyntiin siirtyminen meni plörinäksi ja ravin kautta (4,5 ja 4). Pysähdys oli mielestäni varsin kohtuullinen (6,5 ja 6,5).

Radalta tullessani olin todella tyytyväinen ja vähän jo ajattelin, että rusettikin saattaisi hyvin irrota... Ja peen marjat ;) Toisen tuomarin prosentit 61,4% olisivat riittäneet 38 lähtijän joukosta yhdeksänteen sijaan, toisen tuomarin prosentit 59,4% taas sijaan nr. 22 ;) Yhteensä prosentit 60,4%, joten vihdoin saatiin tällekin kaudelle aluekisoihin se kuudenkymmenen rikko. Oltiin sijalla 14./38.

Tästä suunta ylöspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti