keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ei niin kuin strömsössä...

Kilpailuista tulikin ihan jännittävät ;) Aamu sujui hyvin, Riku juoksi iloisena koppiin ja käyttäytyi kilpailupaikalla innokkaasti mutta kiltisti. Menin verkkaamaan hyvissä ajoin, ja ensimmäinen 30min verkasta sujui ihan hyvin. Riku oli innokas, mutta avuilla. Sitten katsomossa ollut vihreätoppa-asuinen ufo eikun lapsi tippui katsomon penkiltä kahahtaen "piiloon" ja pomppasi sieltä pystyyn. Sitten mentiin ;) Pukkeja, spurtteja, kaahotusta. En saanut Rikua rauhoittumaan verkan aikana, ja se alkoi kytätä kaikkea. Radalla sitten kuljettiin pää pystyssä, pelättiin tuomaria, katsomoa ja kahvilaa siellä ikkunan takana... Ihan kamala rata. Ainoa positiivinen asia oli se, että vastalaukat sain esitettyä ilman rikkeitä. Prosentteja tuli 54,80%, mikä oli suoritukseen nähden ihan liikaa. Ei muuta kuin reeniä siis.

Maanantaina äiti kävi ratsastamassa Rikun.

Tiistaina koutsi hyppäsi valtavia esteitä. En tajua kuinka mun pienellä pullalla voi hypätä niin valtavia esteitä... Isoin hyppy oli n. 125cm, muuten rata oli varmaan n. 110cm. Huhhuh.

Tänään mun piti mennä hyppimään pieniä kavaletteja tunnille, mutta oman vetämättömän ja flunssaisen olon takia jätin väliin. Vapaapäivä siis.

1 kommentti:

  1. Hei, blogissani löytyy sinulle haaste :)

    http://anujavihru.blogspot.fi/2013/02/kuvahaaste.html

    VastaaPoista