sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Blogiexpo

Koska mun elämäni on lähtökohtaisesti tapahtumatonta ja tylsää, haalin aina ilolla mukaan kaikkea uutta ja ihmeellistä. Tänään (tai eilen, kellon on jo yli puolen yön) se oli osallistuminen Blogiexpo 2015 -tapahtumaan. Lähdin paikalle ennen kaikkea tapaamaan tuttuja ja samalla ehkä näkemään joitain bloggaajia, joiden elämää olen seurannut vain ruudun takaa. Toinen tavoitteista onnistui, sillä en ollut kunnolla ottanut huomioon, että aivovammani jälkeen minun on ollut tosi vaikea tunnistaa ihmisiä (aikaisemmin se oli suhteellisen helppoa), ja nyt kuvien naamojen liittäminen ihmisiin elävinä osoittautui ihan mahdottomaksi. Hauskaa oli silti, vaikken lisää tuttavuuksia saanutkaan luotua.

Saavuimme paikalle noin 10:30, koska olin tietoisesti lisännyt tunnin nukkuma-aikaa aamuun, jotta jaksaisin koko päivän läpi. Suunnitelmissa oli suunnata heti katsomaan bloggaajien paneelikeskustelua, mutta koska se alkoikin hieman myöhässä, ehdin ensin pyörähtää pikaisesti kojuja lävitse. Paikalla oli minun silmääni aika paljon porukkaa, en yhtään osaa arvioida, mikä olisi voinut olla päivän kävijämäärä, mutta mukavasti oli pientä tungosta ajoittain.

Nää bloggaajapassit oli hauskat! Kuvassa myös VIPeille (joihin en itse siis kuulunut) jaetusta pussista löytynyt chia-paketti ja Dressage OnSitella tarjolla olleet keksipaketit, joista löytyy keksiä niin hevoselle kuin ihmisellekin. Ihana idea!

Itse ohjelmista seurasin ensin paneelikeskustelun. Bloggaajat olivat ehkä vähän jännittyneitä, ja aika täpinöissään. Onneksi siellä oli siis iki-ihana Ruuhkavuosiratsastaja pitämässä opeauktoriteetilla bloggaajia aiheessa kiinni. Tähän keskusteluun olisi todella kaivannut lisää aikaa, nytkin mentiin yliajalle, eikä ehditty kuin ihan hetki kuunnella bloggaajia. Tykkäsin tästä kuitenkin paljon, kaikki bloggajat selvisivät hienosti tiukassa paikassa.

Seuraavaksi jäin katselemaan Dressage OnSiten esittelyä. Innostuin siitä itseasiassa niin paljon, että laitoin liittymihakemuksen samantien tilaisuudessa laatikkoon, ja kotona suostuttelin Lauran myös mukaan. Tammikuussa me siis kannetaan kouluaitoja ja kuvaillaan toistemme koulunypläystä ensi kautta varten. Huippua!

Tässä vaiheessa karkasin ostoksille. Keravan Horse & Riderin kojusta löytyi Equilinen estehuopia, ja kun niissä edelleen loisti se Made in Italy merkki, mä tilaututin itselleni joululahjaksi Rikulle kouluhuovan. Se herkku saapuu mulle toiseksi jouluksi tammi-helmikuun vaihteessa. Messutarjouksen -15% sai myös, kun tilasi ja maksoi huovan samantien, eli sehän oli vähän niin kuin säästämistä itsessään, eikö niin ;) Ja tämä siis todella tuli mulle joululahjaksi, eli en edes joutunut maksumieheksi, ja sain toteutettua pitkäaikaisen unelmani!

Käväistiin kahvilla hetkeensä supermallina valmistautuvan Miran kanssa, ennen kuin palattiin takaisin. Ehdin käydä vielä tutustumassa Kisamatkalla-pöytään, jossa ehdotin Sennille, että jos kevään Match Showssa palkitaan Huonoiten käyttäytyvä suomenhevonen, Riku tulee ehdottomasti paikalle ja voittaa :D

Seuraavaksi koin hetkellisen "Paluu lapsuuteen" -hetken, kun löysin ihania Polle-rahapusseja ja muita pussukoita Raudikko Ruunan ständiltä. Ihania kotimaisia käsintehtyjä tuotteita, joissa oli käytetty kierrätysmateriaaleja. Pakkohan se oli siis ostaa tuollainen pieni pussukka, vaikken ole ihan varma vielä, mitä sillä teen. Sarjakuvasta vaan tuli niin mieleen Rikun ja mun maastoretket :D


Eka Pollen puhekupla ei näy, eli niille, jotka eivät enää muista näitä ulkoa, siinä lukee: "Kolme kilometriä 30 sekunnissa... Aika hyvin, vai mitä, Emma?"
Aivan ihanalla pikkupussukalla oli hintaa 12 euroa. Liikkeen nettisivut

Tämän jälkeen jäin kuuntelemaan Solhedsin infoa hevosten luonnonmukaisesta ihon-, turkin- ja jouhienhoidosta ja siihen liittyvistä aineista. Sen verran tehokas oli myyntipuhe, että ostin kokeiluun Rikulle messutarjouksessa olleet Shine- ja shampoopullot. Silikonia sisältäviä shineja en ole uskaltanut käyttää kuin harvakseltaan, tätä saa hölvätä niin paljon kuin jaksaa. Lisäksi Rikun iho kuivuu reilusti loimituskauden aikana, joten hilseilyyn oli tarkoituskin kokeilla jotain shampoo-öljyhoitoa. Nyt sitten perinteisen LinnaShampoon ja BabyOilin sijaan on kokeiltavana jotain uutta.

Solhedsissa muhun vetosi hyvän myyjän lisäksi tuotesarjan luonnonmukaisuus sekä se, että se on kehitetty ja valmistettu Suomessa! Kyseessä on siis avainlipputuote. Nettisivut täällä.

Lopuksi katselin vielä ratsastusvaatteiden muotinäytöksen, joka oli hauska lisä tapahtumaan. Toki jännäsin myös blogien palkitsemisia, ja erityisesti Jillan voitto kahdessa kategoriassa ilahdutti. Ansaitut pystit!

Kotimatkalla piti poiketa kuskin halun mukaisesti "pikaisesti" Ikeaan ja niinhän siinä kävi, että lopulta kotona makasi alkuillasta yksi kappale raatoja. Koko päivä ihmisten kanssa otti ihan törkeästi voimille!

Onneksi Riku oli sillä aikaa hyvässä huomassa, nimittäin Stella ratsasteli sillä maneesissa ilman satulaa. Saadusta kuvamateriaalista päätellen hauskaa oli!

Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=07YiX1Q0oNc

Näissä tunnelmissa on hyvä lähteä huomenna kauden viimeisiin kisoihin. Jännittää aivan törkeästi, pitäkää peukkuja!

8 kommenttia:

  1. Eilen iltasella surffailin ensimmäistä kertaa Dressage OnSiten nettisivuille ja hiukan innostuin itsekin! Vielä en uskaltanut liittyä, kun en tiedä millaisen leijonanosan ajastani opiskelut vievät ja missä kunnossa kenttä on alkuvuodesta, mutta tässä palvelussa voisi olla oikeasti ideaa. Penan ongelma kun on suunnaton jännittäminen kisapaikoilla, ja väitän että sen oikea taitotaso on paljon enemmän kuin mitä pystyn vierailla kentillä sillä näyttämään. Voisin Dressage OnSiten avulla testata, olenko oikeassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin alkuun vähän epäileväinen, mutta kun vähän mietin asiaa, niin lämpenin tähän täysin! Koulukisoissa odottelu, odottelu ja odottelu ei oikein nappaa, tässä saisi mennä oman tahtinsa mukaisesti.

      Ehdottomasti kokeiluun!

      Poista
  2. Hei mä tuun myös kantaan teidän kanssa tammikuussa kouluaitoja ja nyplään koulua, liityin itekkin mukaan :D

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kivalta tapahtumalta, mietin itsekin jossain kohtaa olisiko pitänyt lähteä paikan päälle mutta sen verran oli(on) opiskeluhommia rästissä että kotiviikonloppu vei voiton.
    Odotan innolla kokemuksia tuosta Solhedsista. Yllätin Totin eilen hinkkaamasta lapaa/kaulaa karsinan seinään, eka kertaa tänä talvena, joten jotain ihon hoitoa täälläkin tarvitaan. Solhedsilta olen käyttänyt vain sitä kutinaa helpottavaa seerumia, vielä laidunkaudella laitoin sitä harjamartoon ja hännäntyveen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tämä Solheds oli ihan uusi sarja, kun en onneksi ole vielä joutunut tutustumaan varsinaisiin ihonhoitotuotteisiin. Sen sijaan olen tuota Shinea suihkutellessa miettinyt, että minkäköhänlaista myrkkyä se on, kun ei meinaa käsistä lähteä millään... Nyt voi paremmalla (tai täysin hyvällä!) omallatunnolla suihkutella kun sama aine myös aidosti hoitaa.

      Kirjoittelen kokemuksia näistä tuotteista tännekin, kun saan ne käyttöön!

      Poista
  4. Ihana tuo Polle-pussukka! Ja kuten mulle jo kommentoitkin, niin oli tosi harmi, ettei huomattu toisiamme eikä päästy juttelemaan! Ensi kerralla sitten! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookin! Oli hauska selata niitä sarjakuvavaihtoehtoja kun kaikki oli niiiiin tuttuja lapsuudesta :)

      Ehdottomasti ensi kerralla, täytyy sopia treffit erikseen!

      Poista