torstai 16. tammikuuta 2014

Paluu!

Motivaatio omien treenien kirjoitteluun ylös koki inflaation ja tuntui, ettei tällä näpyttelyllä ole minulle enää mitään annettavaa. Nyt taas tuntuu, että voisi olla hyvä kirjoitella omia ajatuksia taas ylös.

Heinäkuun jälkeen on tapahtunut paljon - olemme Rikun kanssa voittaneet kultaa seuranmestaruuksissa esteratsastuksesta ja hopeaa kouluratsastuksesta (nurinkurista, tiedän!), käyneet edustamassa (ja hakemassa voiton) alueiden tallienvälisissä estekisoissa (samoissa kisoissa myös ensimmäinen meidän estesijoitus muualla kuin kotona - kolmas luokassa 75cm), hypänneet aikuisratsastajamestaruutta Tampereen mestaruuksissa (ja menettäneen mitalin sen takia, että ratsastaja unohti radan!), hypänneet meidän isoimman radan, 90cm kisoissa (kaksi pudotusta) ja sen lisäksi treenanneet ja treenanneet. Ja treenanneet vähän lisää. Riku näyttää nykyään tyystin erilaiselta kuin aikaisemmin, ja välillä pääsee kokemaan myös niitä hetkiä kun hevonen vain leijuu ja olo on se, että voit tehdä mitä vaan. Hyvin harvoin, mutta joskus.

Talvitreenin ja varsinaisen kisakauden tauon aikana on tarkoitus käydä sopivin paikoin vähän muistelemassa, miltä se kouluratsastus tuntuikaan. Ensimmäiset radat ratsastin aika pian vuodenvaihteen jälkeen, omalla tallilla harjoituskoulukisoissa. Riku oli hieno ja energinen, tosin välillä vähän turhankin innoissaan säntäilemässä erinäisiin paikkoihin ;) Tuloksena kuitenkin kaksi varsin hyvää rataa, joista toinen myös elämäni paras helppo A-tasoinen rata.

Ensi viikonloppuna suuntaamme iloisessa pakkassäässä kisaamaan Valkeakoskelle seurakilpailuihin. Olen ilmoittautunut luokkiin K.N. ja He A:10. Saa nähdä, pysynkö niin rauhallisena, että saisin ratsastettua radat edes suunnilleen omalla tasollani.

Rikulle kuuluu noin muutenkin vallan hyvää. Ja minulle myös. Hyvä tästä vuodesta vielä tulee.

1 kommentti:

  1. Onpa teillä sujunut hienosti! :) Tsemppiä viikonlopun ratoihin, toivotaan vähän lauhempaa keliä!

    VastaaPoista