keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

TwR seurakoulukilpailut 17.3

Sunnuntaina sain siis tallikaverilta kyydin seurakoulukilpailuihin Alaspäähän. Olin ensin ajatellut, että en mene ollenkaan, kun en pääse harjoittelemaan A:n rataa, mutta tilaisuuden kolkutellessa päätin kuitenkin lähteä. Iltapäivällä siis tallille ja iloisen hevosenhoitajan (luksusta!) kanssa hevosen puunaus. Letittää en jaksanut, vaikka harja olikin aika kamalan näköinen. Ennen kolmea lähdettiin siis kohti kisapaikkaa, koska koppikaveri meni aikaisemmassa verkkaryhmässä. Sillä aikaa Riku seisoskeli kopissa.

Puoli tuntia ennen verkan alkua otettiin Riku ulos. Se oli hyvin rauhallisena heti huomattuaan, että ollaan ihan tutussa paikassa. Verkka sujui myös hyvin, Riku oli hieman välillä jännittynyt ja en tuttuun tapaan saanut oikeaa pohjetta lävitse, mutta muuten kaikki oli varsin mukavasti. Yhden ratsukon ajaksi ulos maneesista ja sitten sisään odottelemaan omaa vuoroa. Siinä vuoroani odotellessa taivuttelin ja ravailin.

Radalle mennessä Riku jännittyi aika paljon ja en ehtinyt saada sitä kunnolla avuille ennen kuin piti aloittaa oma suoritus. Keskiravi rikkoikin laukalle ja laukkaohjelma oli kokonaisuudessaan varsin vauhdikas ;) Kovasti oli siis jännittymistä ilmassa. Luokkana oli B-merkin kouluohjelma, jossa ei mitään kovin erityistä ole. Väistötkin käynnissä, niin Riku ehti keskittyä niihin. Temponlisäys laukassa oli myöskin varsin matkaavoittava, heh. Eli siis päästin ehkä millin ohjasta ja sitten mentiin! Prosentteja tälle jokseenkin surkealle esitykselle kertyi 62,826% ja sillä irtosi viides sija (17 lähtijää).

Hauska ja rento reissu rataa lukuunottamatta kaiken kaikkiaan ;) Jos joskus siellä radallakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti