perjantai 4. tammikuuta 2013

Uuden vuoden aloitusUudenvuodenpäivänä meillä oli koutsin pitämä estetunti. Meitä oli tunnilla vain kolme, joten pääsimme jumppaamaan varsin tehokkaasti. Tunnin aiheena olivatkin siis erilaiset jumppatehtävät – innarikavaletteja laukassa, ravipuomeja ja pieniä esteitä erilaisilla lähestymisillä. Riku oli aika väsynyt, mutta imi kuitenkin mukavasti esteelle ja teki mukavalla sykkeellä hommia koko tunnin. Itsellä oli mukava fiilis mennä niin minimaalisten puomien yli, että pystyi tekemään tehtävät ajattelematta. Innari on myös hauska harjoitus siitä, että jään sillä usein tuijottamaan paniikissa puomeja/kavaletteja, vaikka en normaalisti esteillä vilkuilekaan alas. Oli hauska huomata, että kun nosti nenän ylös maasta, niistä kavaleteista selvittiin silti ;)

Keskiviikkona äiti kävi ratsastamassa Rikulla. Olivat menneet maneesissa koulua, Riku oli ollut kovin kiltisti.

Torstaina äiti meni sitten koulutunnille illalla ja minä tulin mukaan hevosenhoitajaksi ja takin pitelijäksi. Riku liikkui tosi kivan näköisessä muodossa ja iloisena tunnin läpi.

Viikonlopun suunnitelmissa on minun koulutuntini perjantaina, sitten lauantaina joko vapari tai kävelypäivä ja sunnuntaina sitten onkin valmennustunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti